КУЛТУРНИ ПРОГРАМИ
Фестивал умјетности Stay Tune
НВО ,,Културни центар Будва“ у сарадњи са ЈУ ,,Народна библиотека Будве“, уз подршку Општине Будва и Туристичке организације Општине Будва, организовао је први фестивал умјетности „Stay Tune“ у периоду од 23. до 25. септембра на више локација у Старом граду.
Циљ фестивал је да се атрактивним програмом обогати културна сцена, унаприједи туристичка понуда и јача имиџ Будве као модерне туристичке дестинације.
Програм фестивала подразумијева сликање уживо, предавања, дискусије, изложбе фотографија, изложбе накита и макета авиона, пјесничке вечери, биоскоп под звијездама, фолклорне наступе, концерте и представе. Прилагођен је свим узрастима, а организатори позивају грађане, туристе и све љубитеље умјетности, посебно младе да присуствују у што већем броју и уживају у богатом програму у Старом граду током викенда од 23. до 25. септембра.
Идејни творац и уредник овог фестивал је умјетник, музичар Бранко Жерајић, а из НВО “Културни центар Будва” поручују:
„Наша мисија је да кроз организацију низа едукативних догађаја у склопу овог фестивала ставимо акцент на афирмацију Будве као мјеста гдје наша дјеца треба да виде своју будућност. Визија да развијамо свијест код младих да се радо враћају Будви, те да је привилегија живјети овдје и развијати нашу заједницу дајући јој најбољу верзију себе, непресушан је извор нашег ентузијазма. Остани ту(н)!“
©Народна библиотека Будве 2018

ISSN 2950-7715

COBISS.CG-ID 21844740