КУЛТУРНИ ПРОГРАМИ
Промоција зборника дјечијих радова СТОП НАСИЉУ
У оквиру обиљежавања Дана општине Будва програмима које организује Народна Библиотека Будве, у понедјељак, 20. новембра у холу Академије знања са почетком у 18 часова, Библиотека и НВО Талас , Будва представиће зборник дјечијих радова "СТОП НАСИЉУ!". Зборник литерарних и ликовних радова дјеце уредиле су професорице Зорица Јоксимовић и Сања Пантовић, а зборник ће представити професорица Зорица Јоксимовић и психолошкиња Соња Радовић, док ће награђени ученици, дјеца будванских основних школа, читати своје радове.
Предговор Зборнику написала је Зорица Јоксимовић, избор ликовних радова направила је Ана Бастаћ Мартиновић, на насловној страни налази се ликовни рад Ксеније Божовић, а на полеђини рад Николете Томовић, обје ученице ЈУ Друга основна школа, Будва.
Награђени су поетски и прозни радови ученика у категорији нижих и виших разреда основних школа као и ликовни радови ученика у истим категоријама.
Под окриљем Народне библиотеке Будве организују су бесплатне радионице Стоп насиљу! за ниже и више разреде основних школа.
©Народна библиотека Будве 2018

ISSN 2950-7715

COBISS.CG-ID 21844740