РАДИОНИЦЕ
Школа сликања за трећу доб
У организацији Народне библиотеке Будве од петка, 3. фебруара биће настављена “Школа сликања” коју ће сваког петка у термину од 18 до 20 часова у читаоници Народне библиотеке водити сликарка Рајка Kујунџијевић.
Позивамо све заинтересоване полазнике, оне који су похађали Школу а такође и нове који желе да почну, да присуствују двосатном дружењу и предавању у Библиотеци и кроз дружење, забавни и едукативни садржај покажу креативност. Иако је првобитно школа замишљена као пројекат да укључи у заједницу старију популацију, тзв. припаднике треће доби, добродошли су, као и до сада сви заинтересовани, креативни полазници.
Материјал за сликање полазницима радионице обезбјеђује Народна библиотека Будве. Уз асистенцију сликарке Рајке Kујунџијевић полазници ће научити различите ликовне технике: цртеж, акварел, пастел, акрил, колаж, комбиновану технику и сл. Биће ово прилика да се окушају у сликарству као и да искажу таленте и способности ликовног изражавања, али и начин да Библиотека ангажовањем покаже да мисли о суграђанима. Такође, биће организована и изложба радова насталих на радионицама, како је то и до сада била пракса.
©Народна библиотека Будве 2018

ISSN 2950-7715

COBISS.CG-ID 21844740