РАДИОНИЦЕ
Радионице новинарског и креативног писања
ЈУ „Народна библиотека Будве“ и НВО „Седма сила младих“ организују бесплатне радионице новинарског и креативног писања суботом у 10 сати, у просторијама Библиотеке. Радионице почињу 8. фебруара.
Ова невладина организација основала је часопис и портал Круг младих, који се већ четири године бави значајним темама за младе, њиховом афирмацијом и укључивањем у друштвени и културни живот заједнице, развијањем критичке мисли и ставова о важним друштевеним питањима, едукацијом и информисањем као и подизањем свијести о битним темама у области образовања, културе, умјетности, спорта, људских права, екологије, здравља, традиције, умјетности и културе нашег поднебља.
Чланови радионице у наредном периоду стицаће знања и вјештине из области новинарства и медијске писмености, као и писати новинарске текстове и креативне приче које ће бити објављене у 15. броју часописа, као и на порталу www.krugmladih.com . По други пут, суиздавач наредног броја часописа биће Народна библиотека Будве. Сви заинтересовани се могу пријавити за учешће на мејл novinarskaradionica.budva@gmail.com или позивом на број 068/393-178.
Радионице води новинарка и предсједница НВО „Седма сила младих“ Зорица Раденовић.
©Народна библиотека Будве 2018