RADIONICE
Radionice novinarskog i kreativnog pisanja
JU „Narodna biblioteka Budve“ i NVO „Sedma sila mladih“ organizuju besplatne radionice novinarskog i kreativnog pisanja subotom u 10 sati, u prostorijama Biblioteke. Radionice počinju 8. februara.
Ova nevladina organizacija osnovala je časopis i portal Krug mladih, koji se već četiri godine bavi značajnim temama za mlade, njihovom afirmacijom i uključivanjem u društveni i kulturni život zajednice, razvijanjem kritičke misli i stavova o važnim društevenim pitanjima, edukacijom i informisanjem kao i podizanjem svijesti o bitnim temama u oblasti obrazovanja, kulture, umjetnosti, sporta, ljudskih prava, ekologije, zdravlja, tradicije, umjetnosti i kulture našeg podneblja.
Članovi radionice u narednom periodu sticaće znanja i vještine iz oblasti novinarstva i medijske pismenosti, kao i pisati novinarske tekstove i kreativne priče koje će biti objavljene u 15. broju časopisa, kao i na portalu www.krugmladih.com . Po drugi put, suizdavač narednog broja časopisa biće Narodna biblioteka Budve. Svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na mejl novinarskaradionica.budva@gmail.com ili pozivom na broj 068/393-178.
Radionice vodi novinarka i predsjednica NVO „Sedma sila mladih“ Zorica Radenović.
©Narodna biblioteka Budve 2018